3 tips til jer der bor i seniorfællesskab 

3 tips til jer der bor i seniorfællesskab 

Bor du eller nogle af dine nærmeste i et seniorfællesskab i en privat ejet ejendom, for eksempel i ejerlejligheder, kan det være knapt med ressourcerne, når man når en vis alder. Derfor kan det være fordelagtigt at betale sig fra, at der bliver ydet en god ejendomsservice af høj kvalitet, så opgaver som trappevask, viceværtfunktionen og gårdarbejde kan blive udført på daglig, ugentlig eller månedsvis basis. Vi giver i denne artikel tre tips til, hvordan man som senior kan få flere kræfter og tid frigivet ved at betale sig fra visse krævende opgaver i relation til ejendommen. 

Trappevask af høj kvalitet

Bor I i en opgang, der trænger til trappevask på ugentlig basis, og er der ydermere elevator, der gør, at I slipper for at bruge trapperne hver eneste gang, kan det være dejligt at få andre til at udføre opgaven såsom en professionel Ejendomsservice. De står for alt det praktiske med at vaske trapperne indenfor det tidsrum, som I aftaler og dermed kan I være sikre på, at trapperne bliver vasket ud fra høje og stabile standarder hver uge. På denne måde afhænger standarden og tidsrummet ikke af den enkelte beboer, hvilket godt kan give en vis form for ustabilitet i udførelsen af denne fysisk krævende opgave. 

Viceværten klarer (næsten) alt 

Det kan være en stor fordel at have en vicevært tilknyttet bygningen. Det kan være, at der sprænger et vandrør, at en pære går eller alt lyset i opgangen skal efterses i form af udskiftning af nye elpærer. Der er mange praktiske ting, som viceværtfunktionen fra en professionel ejendomsservice kan udføre for jer, så I er sikre på at kunne få fikset alle de praktiske ting, som både vedligeholdelsesmæssigt er til stede og som opstår akut. Det kan også give tryghed hos de ældre beboere med en fast vicevært i ejendommen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *