5 gode grunde til at leje en badmobil

5 gode grunde til at leje en badmobil

En badmobil er det smarteste transportable badeværelse, som du kan bestille, når du står og mangler de ekstra faciliteter. I Danmark findes der mange virksomheder, som lejer badmobiler ud til mange forskellige lejligheder. Leje af badmobil koster ikke alverden, den er nem at stille op og så kan vognen endda leveres direkte til døren.

Vil du gerne høre mere om badmobilers mange fantastiske fordele? Så læs med i denne artikel, hvor vi har samlet de 5 bedste fordele ved at leje en badmobil.

1. En badmobil er perfekt til, når du renoverer

Når man har håndværkere i huset, som har revet hele gulvet op og smidt toilettet på genbrugen, så har man brug for en alternativ løsning til sine praktiske toilet-foretagender. Du kan ikke undvære en badmobil, hvis du er ved at få renoveret toilettet. Toilet-renovering kan godt tage mange dage, mens det nye toilet og håndvask installeres. Derfor er det genialt at have en badmobil stående i haven, så du kan få dit daglige bad og komme på toilettet.

2. Udlejning koster ikke alverden

Man skulle tro at et mobilt badeværelse ville koste en bondegård, men det gør det faktisk slet ikke. Mange virksomheder lejer badmobiler ud for 100-150 kr. om dagen. Du skal altså ikke til at betale en hel masse for at få installeret et badeværelse på hjul. Levering og installering koster dog en smule oven i hatten, men det er ikke noget, som vælter hele dit budget. Mange virksomheder har også gode tilbud og rabatter, hvis du skal leje din badmobil over længere tid.

3. Moderne bademobiler har masser af faciliteter

En badmobil er ikke et festivalstoilet. De moderne bademobiler er udstyret med alt fra håndvask, bordplads og radiator. Du kan også sagtens få badevogne med en vaskemaskine og tørretumbler, hvis du har behov for det. Det koster ekstra, hvis badmobilen kommer med en masse faciliteter, men det er i sidst ende det hele værd.

Hvis du for eksempel er i gang med at renovere, eller har bestilt ny vaskemaskine, så kan det være en fordel at du har en badmobil, hvor du kan klare tøjvasken i mellemtiden.

4. Du kan selv hente din badmobil

Selvom det er lækkert at få leveret sin badmobil til døren, så man ikke behøver røre en finger, så kan du også sagtens selv hente den. En badmobil er nemlig en vogn på hjul, så den kan hænges på din bils påhæng og køres afsted uden problemer. Hvis du har brug for mere end en badmobil, hvis du for eksempel arrangerer en festival, så anbefaler vi, at du får vognen leveret af virksomheden.

5. Du kan bruge badmobilen til fest

Skal du holde konfirmation, bryllup eller barnedåb for masser af mennesker? Undgå at dine gæster står i kø udenfor toilettet i flere minutter og stil en badmobil ud i haven i stedet for. Dine gæster vil sikkert takke dig for den smarte toiletløsning, så de ikke skal bruge den hyggelige fest på at stå i en toiletkø.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *