Form dit eget uderum med moderne ståldesign

Form dit eget uderum med moderne ståldesign

Det er ikke sikkert, det lyder af meget – men med en lille kant af stål rundt i din have har du mulighed for at sætte dit personlige præg på indretningen af dit uderum, der har en betydelig indflydelse på oplevelsen af haven. Du kan også vælge andre materialer – for eksempel plastic eller træ – men metalløsningen er langt mere holdbar og har et tidløst udtryk, som vil klæde enhver have, hvor der bliver gået op i design.

Måske har du set lignende løsninger i offentlige parker eller udendørsområder tilhørende erhverv. Her kan du prøve at lægge mærke til, hvor stor en forskel det kan gøre. Og det er altså noget, du meget nemt kan gøre hjemme i din egen have. Det koster ikke en hel bondegård – til gengæld er forskellen til at mærke og til at få øje på.

Hvad er der af fordele ved at bruge stålkanter i haven?

Der findes flere fordele ved i det hele taget at bruge et materiale som stål i haven. En af de praktiske muligheder er eksempelvis at bruge en stålkant til bed. Det hjælper med at sætte en visuel skillelinje mellem din græsplæne og dine bede, hvilket får din have til at se meget mere velorganiseret ud med ganske få midler. Det er også meget anvendeligt, hvis du for eksempel har en køkkenhave, som du gerne vil holde skadedyr væk fra. For flere af stålkanterne kommer med en såkaldt sneglekant, der forhindrer snegle og andet utøj i at trænge ind til dine skrøbelige planter.

Stålkanterne er på den måde den oplagte løsning for dig, der kender til alle fordelene ved højbede, men ønsker dig en lidt mindre voldsom løsning. Og det er let at gå til; for firmaer som for eksempel Stålhaven, der laver stålkanter og højbede i stål, har mulighed for at fremstille kanterne ud fra præcis de mål, du skal bruge til at omkranse dine eksisterende bede.

Glæd dig til et havedesign, du kan nyde godt af i mange år

Der skal ikke se meget til, før du får et moderne løft i din have. Og ved at invitere et materiale som stål ind i dine løsninger, vælger du en mulighed, som ikke kræver nogen former for ressourcekrævende vedligeholdelse. Og på den måde kan du meget lettere koncentrere dig om det havearbejde, du synes er sjovere end at holde ved lige og at have problemer med snegle eller andre skadedyr. Stålkanter holder i adskillige årtier – uanset vind og vejr under de danske himmelstrøg. Det er både let, praktisk og har et udtryk, der passer til både klassiske og moderne haver.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *