Mobilcovers er en genial gaveidé

Mobilcovers er en genial gaveidé

Jeg mangler stadig at købe gave til familiens teenager og jeg har lagt hovedet i blød for at finde den perfekte gave til dem. Jeg kan godt lide at købe personlige gaver til dem, men jeg må indrømme, at jeg synes det er svært. Jeg har ikke så meget plads i mit budget til dyre gaver og jeg ved, at de mest af alt ønsker sig nye computere og telefoner. Det har jeg slet ikke råd til og egentlig er jeg også allerinderst imod det der kæmpestore gaveræs. For mig drejer det at give gaver sig egentlig mest om at hygge med familien og spise en masse god mad til festen, men det er nok en meget voksen holdning, der vidner om, at min dåbsattest ikke er helt ny. I mine unge dage glædede jeg mig helt vildt til fest og gaverne. Jeg skrev lange ønskesedler i løbet af året og jeg sad med store strålende øjne og ventede forventningsfuldt på, at vi fik spist mad, så jeg kunne få mine gaver, når jeg havde fødselsdag – og så endelig nåede frem til højdepunktet – nemlig gaverne. Sådan er det desværre ikke længere. I dag køber jeg nok hovedsageligt de ting, jeg har brug i løbet af året. Jeg må indrømme, at jeg af og til savner den der barnlige og forventningsfulde glæde, der var forbundet med fødselsdage.

Mobilcovers giver et personligt touch. 

, men tilbage til de manglende gaveideer til familiens 4 teenagere. Jeg kan forstå, at deres forældre har købt nye telefoner til dem, så jeg tror, at jeg beslutter mig for at købe mobilcovers til dem. Der findes jo rigt mange at vælge imellem, så på den måde, kan jeg jo gøre gaven lidt personlig ved at vælge et mobilcover, der passer til dem hver især. Et der passer til deres individuelle livsstil. Desuden så beskytter coveret jo også telefonen, så på den måde får gaven også et lidt praktisk touch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *