Naturligt foder til din hund

Naturligt foder til din hund

Når hunden nu er menneskets bedste ven, så er det klart at man som ejer gerne vil gøre det bedste for sin hund eller hunde. Der findes mange ting som både er gode og dårlige for hunde, og til tider kan det være svært at hitte rundt i det. Særligt hvis alle hundemærker markerer sig som de bedste. Sundt og naturligt foder er noget af det bedste du kan gøre for din hund. Så hvad er det bedste foder?

Hvad ville din hund spise hvis den ikke havde dig?

For at finde det naturligste foder til din hund, kan du starte med at spørge dig selv, hvad din hund ville spise hvis den ikke havde dig. Hvis hunden levede alene i naturen, ville den i høj grad spise kød. Det ville være mest naturligt for den. I dag findes der meget hundefoder med forskelligt kød, men der findes også mange andre produkter i som for eksempel majs, korn, ris og andet. Stivelse, som blandt andet findes i korn, er ikke godt for din hund på den lange bane. Hundefoder uden korn er derfor et godt alternativ til de mange andre varianter, du kan finde på markedet.

Hunde kan ikke tåle det samme som mennesker

På mange punkter kan man godt sammenligne hundes behov med de menneskelige. Men når det kommer til kosten, så kan mennesker tåle langt flere ting, i forhold til hunde. Det samme gælder også for mennesker og hundes alder, der er forskel på hvad vi spiser når vi er yngre og når vi er ældre. Der kan være forskelligt ernæringsbehov efter alder. Derfor kan du også få hundefoder som adresserer sig til forskellige aldersgrupper, inden for forskellige hunderacer og størrelser. Så kan du finde foder, der giver din hund lige det den har brug for, i den størrelse den kan tygge.

Naturlig foder bør kombineres med naturlig motion

For at opretholde din hunds helbred, er det ikke nok med naturligt foder, den skal også motioneres dagligt. Nogle hunde har forskelligt energibehov, og derfor er det vigtigt at kende til hundes race og motionsbehovene. Tag ud i naturen og større områder, hvor hunden har mulighed for at løbe rundt som den har lyst – præcis som den også ville gøre hvis den var fri. Hunde er nysgerrige dyr og de har godt af at komme tættere på naturen og væk fra det hektiske byliv.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *