New Feet sandaler – skovtur uden ømme fødder

New Feet sandaler – skovtur uden ømme fødder

Sponsoreret annonce

Et par sandaler fra New Feet giver dig ekstra frihed til at nyde skovens dybe stille ro. Også selvom dine fødder er særligt følsomme.

New Feet sandaler er nemlig – lige som resten af New Feet’s produkter – specielt konstrueret til dig, hvis fødder stiller særlige krav til fodtøjet.

 

Fornemmelser for skovbund i sandalerne

Skovbunden og skovstierne er særligt behagelige at gå på, fordi de fjedrer så blødt og blidt. Den samme fornemmelse tager du med dig hjem fra skoven, når du har dine New Feet sandaler på.
Designet er gennemtænkt, så de ikke fremstår som et hjælpemiddel, men blot som det, de er – et par sandaler. Det betyder at både mennesker med følsomme fødder og alle andre kan have glæde af dem.

 

Sandaler til alt

New Feet har et pænt udvalg af sandaler, så du finder modeller, som passer til lidt af hvert:

  • Slippers i casual stil
  • Velcrosandaler i outdoor-look
  • Feminine damesandaler
  • Solide herresandaler

Nogle af modellerne er udstyret med regulerbar hælkappe, så de kan tilpasses netop din fod.

 

New Feet sandaler og skov

Det danske sko-brand gør også noget ekstra ud af at passe på skoven. Hele produktionen af sko foregår inden for EU. Det giver dig garanti for, at ordentlige miljøstandarder er overholdt
Du får altså ikke blot en sandal som er fantastisk for din fod – den er også god for den jord, du træder på. Materialerne er i topkvalitet. Der anvendes udelukkende gennemfarvet læder, og alle tekstiler er ØkoTex 100-certificerede.

 

Som at få nye fødder

New Feet er udviklet og designet i samarbejde med ortopædkiruger, ortopædskomagere, læger og
fodterapeuter. Det sikrer, at fødderne har det bedst muligt. Designerne har taget udgangspunkt i fødder fra folk med hammertæer, gigt og diabetes. Derfor kan indersålerne tages ud og erstattes med specialsåler eller blot med din egen fortrukne sportssål. Det betyder, at din sandal kan tilpasses din fod 100%, så du har fornemmelsen af skovens bløde underlag, uanset hvor du går.

 

Træd ud i skoven

Tag dine nye sandaler på og mærk dine nye føder. Tag så ud i skoven og træk den friske luft ned i lungerne. Lyt til fuglene, nyd dyrene, mærk vejret. Du kan gå kilometer efter kilometer, og det vil stadig være en nydelse.

 

Mere fra New Feet

New Feet er ikke blot sandaler. Du finder en omfattende kollektion af fantastiske sko, så når du kommer hjem fra skoven, kan du stikke fødderne i et par uld-hjemmesko. Og når du skal tilbage på arbejde kan du bruge et par klassiske sorte sko, som holder dine fødder veltilpasse hele dagen – også selvom du måske skal stå eller gå meget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *