Rutevejledning

Rutebeskrivelse – Sådan kommer du til Høve Skov

Der er flere måder for dig at komme til Høve Skov på. Du kan tage bilen eller kombinere tog og bus for at nå frem. Læs mere om det herunder.

Høve Skov er en hyggelig lille skov, der ligger lige ved Sejerøbugten i Odsherred. Det er derfor muligt for dig at kombinere skovtur og strandtur, når du tager til området. Skoven er tilgængelig med både bil og offentlig transport.

Bil

Ankommer du til skoven i bil fra syd, skal du køre ad motorvej 21 mod Sjællands Odde og dreje fra på afkørslen Asnæs/Gunderstrup. Derfra kører du til Høve By. På den anden side af byen hedder vejen Høve Stræde. Den følger du, til du kommer til Pavillonvej, hvor du skal dreje til venstre og derefter til højre for at komme til parkeringspladsen i skoven. Det tager omkring 1,5 time at køre fra København til Høve Skov.

Kommer du nordfra, skal du følge vej 21 mod, indtil du kommer til afkørslen mod Højby Lyng/Ellinge Lyng. Derefter følger du Lyngvej hele vejen langs med Sejerøbugten. Når du er kørt gennem området Høve Strand, drejer du til højre ind på Pavillonvej og derefter igen til højre ind på parkeringspladsen i skoven. Det tager omkring en halv time at køre fra Sjællands Odde til Høve Skov.

Offentlig transport

Ankommer du med offentlig transport fra for eksempel København, kan du tage toget til Holbæk og der skifte til et tog mod Nykøbing Sj. Stå af på Asnæs station og tag en bus 565 mod Nykøbing Sj. station. Stå af på Ahornvej (Høve Stræde). Derfra er der 10 minutters gang til skoven. Det tager omkring to timer at komme til Høve Skov fra København.

Tager du offentligt transport fra Sjællands Odde skal du tage bus 561 mod Nykøbing Sj. station. På Lyngevej skal du skifte til bus 565 mod Asnæs St og stå af på Professorstien (Høve Skov). Derfra er der to minutters gang til skoven. Det tager omkring en time og et kvarter at komme til skoven fra Sjællands Odde.

Lige meget om du ankommer til Høve Skov i bil eller med offentlig transport, er det altid en god ide, at du tjekker ruten på forhånd. Der kan være sket ændringer, siden dette er skrevet. Du kan opdatere dig på offentlig transport her på Rejseplanen.dk