Sådan bliver du klar til at tage ud og sove i shelter

Sådan bliver du klar til at tage ud og sove i shelter

Det har nu været sådan i noget tid, at det er mere besværligt at rejse ud, end det tidligere har været. Det kan være, at du også selv er begyndt at lægge mærke til, hvor meget fedt der faktisk er i Danmark, som man kan opleve. Hvis du f.eks. godt kan lide at være i naturen, så kan det være, at du skal tage ud på en vandretur, hvor du sover i shelter på vejen. Så skal man bare sørge for, at man har det rette udstyr.

 

Du skal have et liggeunderlag

Selvom det kan være sjovt at være ude i naturen og leve mere vildt, så skal man også sørge for at passe godt på sin krop, når man sover. Derfor skal du naturligvis have et godt liggeunderlag, så du beskytter ryggen og ikke bare lægger dig ned på hårdt træ. Du kan finde et godt liggeunderlag ved at læse en liggeunderlag test og her finder du ud af, hvad der passer til dig.

 

Du skal have en god sovepose

Når man skal sove godt om natten, så er det dog ikke tilstrækkeligt, at man har et godt liggeunderlag. Det er også vigtigt, at du har en sovepose, der kan hjælpe med at holde dig varm. Hvis du skal ud og vandre på et tidspunkt, hvor det ikke er sommer, så kan det være en god idé at kigge efter en sovepose, der kan holde til de køligere grader.

 

Du skal have et par gode vandresko

Når man skal ud og vandre, så er det ganske logisk, at man skal bruge sine ben og fødder en masse. Det kan godt resultere i, at man får ondt i disse, hvis man altså ikke sørger for at passe godt på dem. Du kan komme rigtig langt ved at sørge for at have nogle gode sko, som du ikke får ondt i fødderne af at have på i mange timer ad gangen.

 

Mad, der er let at lave

Du kan med fordel anskaffe dig en trangia til at tage med på tur, og til denne kan du finde en masse mad, om det er meningen, man kan tilberede på den. Her kan du også bruge den til at lave kaffe på om morgenen, og du vil garanteret opleve, at en kaffe aldrig har smagt så godt, som når du nyder den i naturen, efter du lige er vågnet fra dit shelter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *