Vælg en naturlig læslærm

Vælg en naturlig læslærm

 

Det er skønt, når solen skinner. Men det er rart selv at kunne bestemme, hvornår der skal være læ eller skygge. Med en naturlig læskærm på altanen eller terrassen kan du skabe lige præcis det lokale klima, du ønsker, uden at det går udover naturens egen skønhed. Naturen er den smukkeste skaber. Men du kan sagtens justere lidt med en naturlig form for læ i haven eller på altanen.

Naturmaterialer som træ og pil er ikke de eneste muligheder, du har, hvis du gerne vil have en naturlig læskærm. Du kan få naturligt udseende læskærme i flere typer kunstmateriale, så du kan nyde de kunstige materialers praktiske egenskaber sammen med det naturlige look.

Vælg mellem stationære eller flytbare læskærme, og nyd konceptet fra landbrugets oprindelige læhegnsløsninger med at skabe læ og skygge efter behov.

 

Hvordan kan en læskærm være naturlig?

Din læskærm kan være naturlig i udseende eller lavet af naturmateriale. Det naturlige udseende hos en læskærm finder du i flere naturlige og kunstige materialer online op http://læskærm.dk/. Her finder du flere læskærme med tydelig inspiration fra fortidens læskærme.

Oprindeligt stammer konceptet med en læskærm fra landbruget, hvor rækker af buske og træer langs markerne fungerer som naturlige læhegn. Formålet med naturlige læhegn langs markerne er at beskytte afgrøder og i nogle tilfælde dyr mod vind og sol. Det samme formål har en læskærm på terrassen eller altanen i forhold til dig. Blot i lidt mindre skala.

 

En læskærm ser naturlig ud…

…når den ser ud til at være lavet af organiske materialer. Udover det klassiske naturmateriale træ, finder du også andre materialer, der ser naturlige ud.

Kunstmaterialet polyrattan er f.eks. populært, fordi det ligner flettet naturmateriale, men har de vedligeholdelsesfrie egenskaber fra plast. Non-wood er et andet eksempel på et kunstigt materiale, der ligner ægte træ til forveksling.

Vælg en læskærm i et kunstigt materiale, som ser naturligt ud, hvis du gerne vil have det bedste fra begge verdener: Naturens skønhed og kunstmaterialets vedligeholdelsesfrie egenskaber.

 

Hvilke naturmaterialer kan du få læskærme i?

Foretrækker du, at materialet på din læskærm er naturligt, kan du vælge mellem flere trætyper. Til den stationære læskærm, er træbrædder velegnede. Du kan vælge en model med tætmonterede brædder for 100 % læ. Eller du kan vælge den mere luftige læskærm, hvor mellemrum mellem brædderne tillader en svag vind at trænge igennem.

Til den mere fleksible og ofte flytbare model inden for læskærme i naturmaterialer er pil populært. Sæt ét eller flere moduler af læskærme af pil på altanen eller vælg en transportabel læskærm i flere fag, der kan stå af sig selv, dér hvor du har behov for læ eller skygge.

 

Hvorfor vælge en naturlig læskærm?

Idéen ved at vælge en naturlig læskærm er, at den blender ind med naturen omkring den. Måske ønsker du en havefornemmelse på altanen? Måske vil du ikke have din have opdelt af en kunstig læskærm?

Heldigvis behøver du ikke gå på kompromis med hverken naturlooket eller de vedligeholdelsesfrie muligheder. Du kan få en naturlig læskærm i lige præcis det kunstige eller naturlige materiale, som du foretrækker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *